lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Livet alltså!

Kategori: Allmänt

När man passerar kyrkan....
 
 
...och hittar en tändare med detta budskapet, på grusvägen parallellt med bilvägen och kyrkan...
 
 
Jag är inte troende för intet! ☺🙏💖

New in!

Kategori: Allmänt

Solen strålar idag också! Underbart! Men realist som jag är mellan varven av romantisk optimist, idealist, humanist och feminist (härligt rim där också!) så vet jag, att efter solsken kommer regn, slask och snö. Därför har jag investerat i ett par fräcka gummistövlar. Riktigt nöjd är jag så nu kan regnet bara komma! Personligen så älskar jag omväxling, och det är nästan inget väder som stoppar mig från att andas frisk luft, eller att motionera utomhus. 
 
 
 
Mjaooooo säger jag bara! Rött och svart är helt rätt!
 
 
 

Sköna söndag!

Kategori: Allmänt

 
Vaknade piggare och kryare imorse! Drog i mig en halv pressad citron och Kan Jang precis innan läggdags, samt smörjde tigerbalsam på nacken och halsen. Den mixen och sömn verkar ha gjort underverk! Ljuvligt! Och medans jag fixade kaffet i köket, passade jag på att lyssna på en morgonaffirmation för tacksamhet på Youtube. Väldigt fin start på dagen! Har även läst dagens "just idag" ur klokboken och ska till att laga mig en färgglad och hälsosam frukost. Sen ut och njuta av solen och andas frisk luft! Ikväll tänker jag köra hemmaspa och ta hand om mina fötter. Fotbad och exfolierande sockor närmare bestämt! En skön söndag helt enkelt!