lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

MorningGlory

Kategori: Allmänt

 
Obligatoriskt!
 
 
Att äntligen få vakna upp till solen...
 
 
...och känna hennes värmande strålar som når mig genom morgondiset. Solen så stor som hjärtat till ett lejon! Och på tal om astrologi så är det fullmåne idag. Fullmånen står för avslut och att något kulminerar. För er som tycker att astrologi är spännande, så kan jag tipsa om tidningarna Amelia och Damernas Värld. Idag får du veta inom vilket område i livet som fullmånen påverkar just dig.
 
 
Götgatan och himlen ovan iklädd coola, puffiga moln! Likt små sockervadd!
 
 
Ett urmysigt fik på Skanstull. Så pittoreskt och Franskt liksom. Återigen, så internationellt här i byn! I love it! 
 
 
Ett namn att lägga på minnet. Bara se på bröden! Tänk dig nu doften av nybakt. Bröd som ännu är varma, smör som smälter. En rivig ostskiva eller två och en kopp nybryggt, starkt kaffe! Vattnas det inte lite i munnen kanske? 
 
 
Solen som vilar tryggt på molnen. Så vackert! Och nu ska jag PW vidare längs med vattnet och inandas havsbris av salt!  Sen blir det dusch, piff och nya äventyr!
 
So stay tuned!