lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Tacksam för:

Kategori: Allmänt

1. De små guldglimtarna i vardagen! En av dessa är min prenumereration på Tidningen Topphälsa (Tackar mami för det ☺) Jag älskar att läsa! Den kom med posten igår och ska läsas idag efter mitt gympas. Tillsammans med en annan av mina guldglimtar, nämligen en kopp (eller tre) ljuvligt nybryggd kaffe! 
 
 
2. Att jag inte fallit i PMS- fällan och köpt smågodis som tröst. Mina hormoner triggar sockersuget bigtime! I söndags är det 5 veckor sedan jag senast åt smågodis eller choklad! Så jäkla stort för att vara mig!
 
3. Att jag känner mig peppad på livet och är munter idag! 
 
Vad är du tacksam för idag? 
 
Kommentera inlägget här: