lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Tacksamhetsövning 5 Mars

Kategori: Allmänt

 
1. Idag är jag tacksam för Ralph Smart alias Infinite Water! Alltså han är verkligen one of a kind! En vädigt klok, smågalen, fritänkande, rolig och inspirerande själ! Hans videos på youtube får mig alltid att le och bli glad! Tack!
 
2. Idag är jag tacksam att jag oftare vågar släppa taget om tvivel, rädsla, oro, mitt sökande om vad, hur, när och varför. När jag vågar känna tillit att något högre bär mig genom tider av ovisshet och svårigheter. Då blir jag och mitt liv mer tryggt och behagligt. Jag ser klarare genom mörkret som stundvis sabbar sikten på livets väg. Att känna tillit till livets mysterier och mirakel, det är en gåva väl värd att öva på. Tack!
 
 3. Idag är jag tacksam för sund mat som jag kan handla och tanka min kropp med varje dag! Och att jag väljer att ta hand om mig själv på ett stärkande vis, istället för att tanka mig med mat som försvagar mig. Som tar mig längre ifrån min bästa version av mig själv och mitt mående. Till stor del äter jag numer vegetarisk kost och till viss del ägg och fisk. Sund, god, ren mat är min nya väg att gå.Tack för det!
 
 
Kommentera inlägget här: