lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Tacksamhetsövning 6:e Mars

Kategori: Allmänt

1. Just idag är jag tacksam för att jag har varit sockerfri och godisfri 28 dagar! Effekt? Ökad frid inuti. Lugnare i humöret. Mindre ångest. Mindre rastlöshet. Gladare. Lättare psykiskt och fysiskt. Synligt mindre farligt fett runt midjan.
 
 
2. Just idag är jag tacksam för astrologi. Det är ett av mina största intresseområden. Så spännande, så roligt, och ett matnyttigt verktyg att navigera vardagen och relationer med (...och som bör brukas med en nypa salt så klart! 😉😊) I Sverige har vi 3 skickliga astrologer som jag följer troget. Amelias astrolog och även Veckorevyns och Damernas värld. Globalt följer jag astrologerna Barbara Goldsmith, Pele report och Kelly Simas➡⬇Intresserad? Pay them all a visit!
 
 
3. Just idag är jag tacksam för livet!
Kommentera inlägget här: