lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

På G ikväll:

Kategori: Allmänt

Ikväll kommer jag möjligtvis och förhoppningsvis att besöka mitt blivande hem. Om det inte blir ändrade planer, så är det lägenhetscheck klockan 19 bara ett stenkast från vart jag bor nu. Att få ynnesten att hyra en vindsvåning och fortsätta bo i innerstan, det klingar fint i mina öron! Jag trivs väldigt bra här på Östermalm för det är en lugn, vacker och väldigt trygg del av Stockholm.
 
 
Så. Kika förbi här ikväll eller imorgon! Förhoppningsvis vet jag mera om mitt boende då! Allt jag vet för närvarande är att mitt andrahandskontrakt på min nuvarande älskade, lilla lya går ut 22 april. Och att jag ser ljust på framtiden bostadsmässigt! För det ordnar sig ALLTID!
Kommentera inlägget här: