lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Friendshipday!

Kategori: Allmänt

 
Har precis varit och lunchat med två fina vänner från Norrland som varit på besök i storstan. Vår vänskap går way back. Vi gick bland annat samma klass i gymnasiet, och än fast vi inte ses regelbundet, så känns det alltid som igår när vi ses! Så skönt att träffas och prata om allt och inget och bara vila i vänskapen. På självaste vänskapsdagen!
 
 
Efter att jag vinkat av dem så knatade jag till Ur&Penn som har galen rea! Köpte tre halsband och ett par örhängen för 50 kr! Nu sitter jag i kyrkan på Östermalm och njuter av stillheten. Har tänt ett ljus i kärlek och tackar för livet och allt jag har!
 
 
Jag har livsnummer 8 enligt numerologin (1+9+7+8+0+9+2+8) så jag känner att ett halsband med samma nummer passar mig perfekt. Åttan är ju även en symbol för evigheten. Eller engelskans "infinity" som det står på smyckespåsen. Jag drogs även till halsbandet med korset, för att det synkar med min andlighet. Och halsbandet med bokstaven P för att det står för mitt namn Petra och för "peace". Är man född i fredsälskande vågen så är man! 
Kommentera inlägget här: