lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Hemmaspa

Kategori: Allmänt

Så smidigt när man själv är proffset (läs: frisör) och kan fixa sina egna bryn och fransar. Färgade både och ikväll och det är verkligen vardagslyx för mig! 
 
 
Efterbild. Förebild glömde jag dock fota. Imaginärt kan ni ju tänka på typ osynlig. Jag är nämligen en riktig lintott och både bryn och fransar är väldigt ljusa au natural.
 
 
Perfekt nyans och färgstyrka enligt mig själv! Mycket nöjd!
 
 
Proffs på att skela med ögat också! Ha,ha! Vilka smygskills man har! I be damned!
Kommentera inlägget här: