lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

I heart nutelladagen!

Kategori: Allmänt

 
Det är fredag, solen skiner och det är nutelladagen! Har därför inhandlat dessa små, söta vaniljemunkar och en burk nutella dagen till ära! Jag älskar nutella! Denna är ju väldigt sockrig dock, så jag ska faktiskt testa att göra en sundare hemmagjord rawfoodnutellavariant framöver! Återkommer med recept och ett utlåtande på resultatet. Bara att hålla utkik!
 
 
Frestande va? Tror dessa ljuvliga, små bakverk kommer att gifta sig väl med den krämiga nutellan. Har dock just ätit frunch så jag sparar gottiset till ikväll! 
Kommentera inlägget här: