lthjrtatguidadig.blogg.se

Kuriosa om mig; Jag älskar historia så därför känns det extra mäktigt att jag blev döpt till namnet Petra! Visste du att Petra betyder sten på grekiska? Och att Petra även är en stad i Jordanien, som sedan 2007 räknas till ett av jordens 7 underverk? Petra är med andra ord ett mäktigt namn, och jag bär det med stolhet och glädje! Jag kommer från Norrland och är bosatt i huvudstaden. Att följa mitt hjärta är lika viktigt för mig som att andas. Att få bo på en plats där jag får massor med inspiration likaså! Tänk vad härligt att bli fylld av kärlek bara genom att gå ut genom dörren! Det är vad Stockholm gör med mig! Något annat som gör mig glad är att kommunicera och inspirera genom det skrivna ordet! Så en dag i juli 2015 slog jag två flugor i en smäll, och startade bloggen låt hjärtat guida dig. Jag har även funnit glädjen i instagram. Följ mig på: PeTHra9

Haka på denna tacksamhetsövning!

Kategori: Allmänt

 
Jag följer inspiratören, författaren, coachen och entreprenören Maria Gerlofson på Facebook. Jag gillar hennes idé och utmaning/övning som hon kör i mars. Att vi skriver ner 3 saker som vi är tacksamma för varje dag. Detta är helt i linje med mitt eget tänk så här kommer 3 saker jag är tacksam för idag:
 
1. Meditationen på tisdagar som jag går på i min lokala kyrka, och det efterföljande, varma samtalet med prästen. Heart opening!
 
2. Min lägenhet, mitt kvarter och Stockholm som skänker mig ro, trygghet, inspiration och sann harmoni, kärlek och glädje!
 
3. Till den sexiga, svarta Ferrarin som stannade för mig vid övergångstället. Made me feel like the millionarebabe I am! We are all millionarebabes!  💖💖💖
Kommentera inlägget här: